Dünya Tütünsüz Günü Etkinliğimizden Kareler...
04 Haziran 2024

Hastanemiz Sağlık Bakım Müdürlüğü koordinasyonunda  31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü kapsamında Hastanemiz Baraj Yolu Ek Hizmet Binasında düzenlenen program , ilimiz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı sayın Dr. Ali  Tanju ALTINSU , Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Ufuk Demirdüzen , Başhekim Yardımcılarımız Dr. Nihat Korkut Baysal ve Dr. Zahide  Yazar , Hastanemiz Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sayın Mukaddes Beke , Yeşilay İl Temsilcileri ve hastanemiz personelinin iştiraki ile yapıldı.
Törende , tütün ve ürünlerinin zararları hakkında sunum , elektronik sigarayı bırakan genç ve yetişkin bireylerle söyleşiler yapıldıktan sonra protokol tarafından hastanemiz sigara bırakma polikliniği aracılığı ile sigarayı bırakan vatandaşlarımıza sertifikaları verildi. Tören sonunda katıldığı çalıştayda yaptığı çalışma ile ödül alan hastanemiz sigara bırakma birimi uzman hemşiresi Ayşe Turan’a hastane yönetimi adına Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Sayın Mukaddes Beke tarafından başarı plaketi verildi.

• asdfbadsfgh
  • awsrthsrtj